fitmal
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- farzanegan 2
- شهر
- کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
- مدال المپیاد
- یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"
پاسخ : سوتیها
اهم جماعتی با بچه ها در کلاس درس نشسته بودیم
ک موضوع حول مدیر محترمه و بد گویی و اینا میچرخید!
من مثلا اومدم پند اخلاقی بدم با کلی ا عتماد ب نفس ب این حالت " B-) " با صدایی رسا اعلام کردم:
دیوار گوش داره / موش هم هوش داره
اونجا بود ک معنی عمیق محو شدن در افق کاملا برام جا افتاد
و ب عینه دیدگانم ب گاز زدن صندلی توسط معلم نایل شد!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
چند روز پیش نیز در کلاس المپیاد معلممون داشت از استرسش درباره مرحله 2 تعریف میکرد
و باز هم من ب همون حالته شرح داده شده و صدای مذکور گفتم خوب "عرق رعنا " میزدید استرستون کم میشد !!
حالا واقعا عرق رعنا و عرق نعنا فرقی دارن
(؟ )
در همین روز مذکور کنار معلممون وایساده بودم و داشت بهم سوال میداد بعد یکی از سوالا ، سوال جهانی فلان سال بود !
برگشتم بهش میگم این سوال جهانیه کدوم کشوره
× لازم ب ذکره ک من اونروز ناهار خدمت یکی از دوستان بودم فک کنم تو غذام عصاره ایکس ریخته بوده یحتمل

اهم جماعتی با بچه ها در کلاس درس نشسته بودیم
ک موضوع حول مدیر محترمه و بد گویی و اینا میچرخید!من مثلا اومدم پند اخلاقی بدم با کلی ا عتماد ب نفس ب این حالت " B-) " با صدایی رسا اعلام کردم:
دیوار گوش داره / موش هم هوش داره
اونجا بود ک معنی عمیق محو شدن در افق کاملا برام جا افتاد
و ب عینه دیدگانم ب گاز زدن صندلی توسط معلم نایل شد!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
چند روز پیش نیز در کلاس المپیاد معلممون داشت از استرسش درباره مرحله 2 تعریف میکرد
و باز هم من ب همون حالته شرح داده شده و صدای مذکور گفتم خوب "عرق رعنا " میزدید استرستون کم میشد !!
حالا واقعا عرق رعنا و عرق نعنا فرقی دارن
(؟ )در همین روز مذکور کنار معلممون وایساده بودم و داشت بهم سوال میداد بعد یکی از سوالا ، سوال جهانی فلان سال بود !
برگشتم بهش میگم این سوال جهانیه کدوم کشوره
× لازم ب ذکره ک من اونروز ناهار خدمت یکی از دوستان بودم فک کنم تو غذام عصاره ایکس ریخته بوده یحتمل