قار
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۳
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
یه نفر سر کلاس زیست پرسید خب مگه پرنده پستاندار نیست و انقدر لحنش حق به جانب بود که همه ما پذرفتیم و اینطوری بودیم که خب اوکی بقیه سوالت رو بگو. استاد زیست هم داشت میگفت وااهای وااای موهاش رو کمی کشید و صندلی رو دو دستی گرفت که تعادلش رو از دست نده(سرپا بود)
مامانم گفت فردا مرغ میاد خونه مون براش زهرا درست میکنم.
ما داشتیم فیلم میدیدیم بابام زد اخبار. گفتم جر دریانی که داشتیم نگاه میکردیم؟
الان اصلا حوصله ندارم ئانلود داهَنگ کنم.
گل کاشتن که سخت نیست من دستکش رو کردم سرم و تا قبل غروب همه رو کاشتم.(اینو بابام گفت)
اولیا اومده بودن از تیچر زبانم که خانوم بود درسمو بپرسن، خطابش کردن مِستِر
حس خیلی بدی به این یه مورد دارم: سر کلاس شیمی دوازدهم داشتم تمرینای کتاب فصل کاهش و افزایش رو جواب میدادم گفتم فلز x کاهیده شده
یه نفر اومد کردی و فارسی رو توی یه جمله بکار ببره همزمان؛ همگی دنبال کنترل میگشتن یهو ایشون پیدا کرد خواست بگه پیشِ فلانیه ولی گفت لایِ فلانیه. سکوت سنگینی حاکم شد. (کنار به کردی میشه لای)
در خونه رو زدن(از نوع صدای در زدن متوجه شدم) همسایه بالایی مون بود که من خیلی دوستش دارم و براش احترام قائلم، انقدر ذوق زده شدم و هول شدم که موقع باز کردن در، خودمم از اینطرفِ در دوباره در زدم

مامانم گفت فردا مرغ میاد خونه مون براش زهرا درست میکنم.
ما داشتیم فیلم میدیدیم بابام زد اخبار. گفتم جر دریانی که داشتیم نگاه میکردیم؟
الان اصلا حوصله ندارم ئانلود داهَنگ کنم.
گل کاشتن که سخت نیست من دستکش رو کردم سرم و تا قبل غروب همه رو کاشتم.(اینو بابام گفت)
اولیا اومده بودن از تیچر زبانم که خانوم بود درسمو بپرسن، خطابش کردن مِستِر
حس خیلی بدی به این یه مورد دارم: سر کلاس شیمی دوازدهم داشتم تمرینای کتاب فصل کاهش و افزایش رو جواب میدادم گفتم فلز x کاهیده شده
یه نفر اومد کردی و فارسی رو توی یه جمله بکار ببره همزمان؛ همگی دنبال کنترل میگشتن یهو ایشون پیدا کرد خواست بگه پیشِ فلانیه ولی گفت لایِ فلانیه. سکوت سنگینی حاکم شد. (کنار به کردی میشه لای)
در خونه رو زدن(از نوع صدای در زدن متوجه شدم) همسایه بالایی مون بود که من خیلی دوستش دارم و براش احترام قائلم، انقدر ذوق زده شدم و هول شدم که موقع باز کردن در، خودمم از اینطرفِ در دوباره در زدم