- نام مرکز سمپاد
- دیوانه خانه 3
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
حق زندگی ینی همین حقی که به خودت اجازه میدی و شر و ور مینویسی و دلیل داشتن این حق برمیگرده به ذات انسان بودنمون که یکم درک این موضوع انسان بودن برای تو ممکنه سخت باشهاوّلا که "حقّ زندگی" یعنی چی؟ و دوّما چرا این حق رو داره؟
الان منبعت شده نقل قول از امیرحسین؟
مدرک محکمت نقل قولیه که نشون میده حتی خودتم از صحت اسلام ناب محمدیت مطمئن نیستی پس از چیزی که مطمئن نیستی دفاع نکن.
این سایت یه محیط آزاده و توهم گوه میخوری بخوای عقایدتو در قالب یه تاپیک به بقیه تحمیل کنی. چند بار بخاطر همین کارای به اصطلاح منطقیت بن شدی بس نبود؟شاید اسلامی که اون مأمور بهش معتقده اینمدلی باشه. از کجا معلوم؟ و از کجا معلوم که درست نیست؟
آقا به تو چه؟ اصن میخواد بره تو جهنم هرروز عین چایی لیپتون بکننش تو آب جوش. به تو چه؟ آقا بهشت میخوای بری خودت با جنتی باهم برین آب شنگولی الهی بخوریناون مأمور ادّعا میکنه با اینکارش که بانی حجاب اون دختر میشه، باعث میشه تا دختر صدبرابر رنجی که سر گرما میبینه رو فرداروز توی جهنّم نبینه. اثباتش هم نمیتونه کنه، ولی آیا شما میتونید ردّش کنید؟
این دیگه چه استدلال مسخره ایه. اسلامت نگفته سرت تو کون خودت باشه؟ نگفته به بقیه صدمه نرسون؟ نگفته آدم نکش؟ نگفته بیخور جنگ راه ننداز؟ اونوقت یه چیز دیگهحرفتون دقیقاً عین اینه که اگه آتشنشانی واسه خودت باش، لازم نیست بری مردمو از آتیش بکشی بیرون. مسخره نیست؟ اسلامی که توی ذهن منه تأثیر مستقیم و زیادی بر افراد دیگه داره.
تو الان شغلت سر کردن تو کون مردمه که کی چی پوشیده؟. وظیفه پلیس، وطیفه آتش نشان، وظیفه یه سرباز ایجاد امنیت فیزیکی و حراست از مرز یه کشوره نه تشدید آشوب و جنگ
آقا امکان داره اعتقاد داشته باشی پس گوه نخور و تز نده. اگرم ناراحتی دوباره بن بشی منتها بن دائمامکان داره من به اسلامی معتقد باشم که رأیش این باشه که الّا و بلّا دخترا باید حجاب کنن
@god of teasing
یادته بهت چی گفتم؟ گفتی بچست اذیتش نکن
دهنم باز موندهچیزی که شما "گیر بیخود" مینامید ممکنه از نظر گیردهنده بسیار بسیار مسئلهی حیاتیای باشه.
الان برات شاهکار رو رو میکنم که با رفیق هم عقیدت سریع مچ بشی زودتر گوه بزنی به جو سایتمن تاپیکی به اسم مسمومیت رو نمیشناسم و همچنین رفیقی هم ندارم، ولی برام جالب شد بدونم به چه تاپیک و چه کسی اشاره میکنید، لطفاً بگید
مسمومیت دانش آموزان