• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات خوابگاه

به نقل از Lily Delicated :
من از اول سال همش میگفتم کاش من هرجا قبول میشم 7-8 تا از بچه های خودمون(بسنگی به ظرفیت خوابگاه مورد نظر داره) همون جا قبول شن که با هم تو خوابگاه تو یه اتاق باشیم ;D
آدم قراره یه سال حداقل با اون هم اتاقی ها زندگی کنه اگه بری با چندتا غریبه که هیچ شناختی ازشون نداری هم اتاقی بشی معلوم نیس چه عاقبت شومی در انتظارته!
میشه ادم برای اینکه غذای اشغال سلف رو نخوره خودش شب غذا بپزه و بذاره تو یخچال و فردا ظهر بیا ببینه که غذاش سرجاشه؟غذاشو کامل نخوردن و واسش هیچی باقی نذاشتن؟

اولا چه خبرا 7-8 تا هر چی هم اتاقی کمتر زندگی بهتر حتی اگه دوستای آدم باشن ، دوست بودن یه چیزه هم اتاقی بودن یه چیز دیگه و لزوما یه دوست خوب هم اتاقی خوبی از آب در نمیاد چون مدت زمانی رو که با دوست سپری می کنید خیلی کمتره تا یه هم اتاقی در کل هرچی هم اتاقی کمتر زندگی بهتر
من 20 تا هم اتاقی داشتم طی 4 ترم که 18 تاش رو از قبل نمی شناحتم و خدا رو شکر صحیح و سالمم ;D البته 18 تا از این 20 نفر مال مهندسی 1 نفر هم مال ریاضی بود و من هم اتاقی های به نسبت با فرهنگی داشتم
عذر می خوام اما این غذای دانشگاه رو ما داریم میل می کنیم و هنوز زنده ایم ;D
بستگی به نحوه برخورد خودتون با هم اتاقی ها و سطح فرهنگ اون ها داره
اما یه نصیحت : به غذای دانشگاه عادت کنید که وقت طلا هست و واقعا نمی رسید هر روز آشپزی کنید حالا آشپزی به کنار باید برین خرید هم کنین تو اتاق ما قرعه کشی می کردیم واسه خرید یه روغن که ببینیم اون بیچاره کیه باید بزنه بیرون که اکثر اوقات هم من بودم :|
حالا شما می خوای بری گوشت بخری ، برنج بخری ، سیب زمینی ، پیاز و و و بیخیال همون غذای دانشگاه می خوریم
تازه خیلی از روز ها شما ظهر تا عصر ممکنه دانشگاه باشی و نتونی برگردی خوابگاه

به نقل از John Nash :
اولا چه خبرا 7-8 تا هر چی هم اتاقی کمتر زندگی بهتر حتی اگه دوستای آدم باشن ، دوست بودن یه چیزه هم اتاقی بودن یه چیز دیگه و لزوما یه دوست خوب هم اتاقی خوبی از آب در نمیاد چون مدت زمانی رو که با دوست سپری می کنید خیلی کمتره تا یه هم اتاقی در کل هرچی هم اتاقی کمتر زندگی بهتر
من 20 تا هم اتاقی داشتم طی 4 ترم که 18 تاش رو از قبل نمی شناحتم و خدا رو شکر صحیح و سالمم ;D البته 18 تا از این 20 نفر مال مهندسی 1 نفر هم مال ریاضی بود و من هم اتاقی های به نسبت با فرهنگی داشتم
عذر می خوام اما این غذای دانشگاه رو ما داریم میل می کنیم و هنوز زنده ایم ;D
اما یه نصیحت : به غذای دانشگاه عادت کنید که وقت طلا هست و واقعا نمی رسید هر روز آشپزی کنید حالا آشپزی به کنار باید برین خرید هم کنین تو اتاق ما قرعه کشی می کردیم واسه خرید یه روغن که ببینیم اون بیچاره کیه باید بزنه بیرون که اکثر اوقات هم من بودم :|
حالا شما می خوای بری گوشت بخری ، برنج بخری ، سیب زمینی ، پیاز و و و بیخیال همون غذای دانشگاه می خوریم
قبول دارم، منم نظرم رو اون بچه هایی از کلاسمون بود که میدونستم پتانسیل هم اتاقی خوب بودن رو دارن :-"
من که اصلا نتونستم غذای سلف رو بخورم، جوجه کبابش خشک و سفت بود تازه فک کنم اون بهترین غذاش بود. استانبولیش که افتضاح بود! من یه ربع بعد خوردن اون استانبولی حالم بد شد! قیمه بد نبود. حالا گاهی هم آدم مجبور میشه غذای سلف بخوره اما اگه خودش غذا درست کنه به مراتب بهتره. هر روز هم که قرار نیس قرمه سبزی و فسنجون درست کنه، غذاهای ساده تر. مثلا آدم مواد ماکارونی رو آماده میکنه میذاره تو فریزر بعد هروقت خواست یه کم از همون برمیداره ماکارونی درست میکنه،نیم ساعت بیشتر هم طول نمیکشه.

به نقل از John Nash :
من 20 تا هم اتاقی داشتم طی 4 ترم که 18 تاش رو از قبل نمی شناحتم و خدا رو شکر صحیح و سالمم ;D البته 18 تا از این 20 نفر مال مهندسی 1 نفر هم مال ریاضی بود و من هم اتاقی های به نسبت با فرهنگی داشتمعذر می خوام اما این غذای دانشگاه رو ما داریم میل می کنیم و هنوز زنده ایم ;D
این جمله رو باید با طلا نوشت:
دوست بودن یه چیزه هم اتاقی بودن یه چیز دیگه و لزوما یه دوست خوب هم اتاقی خوبی از آب در نمیاد
من ۶-۷ از دوستام شریف قبول شدن و من تک و تنها تهران!‌یعنی ۲نفر دیگه هم بودند ها ولی اونا یکیشون خونه گرفتن و اون یکی هم با خانواده نقل مکان کردند به تهران. در نتیجه من تنها بودم ت وخوابگاه و نتیجتا ۴عدد هم‌اتاقی داشتم که هیچ کدوم رو از قبل نمی‌شناختم(البته یکیشون رو ۲-۳ سال قبل از سمپادیا می‌شناختم و جالب اینکه هم من از اون بینهایت بدم می‌اومد تو سمپادیا و هم اون از من!!!!! ولی خب الان دوستهای صمیمی هستیم.) مشکلات زیاد هم نداشتم. سال بعد هم باز با ۳نفر دیگه بودم که هیچکدوم رو نمی‌شناختم و ماه‌ترین آدم‌هایی بودن که دیدم. امسال هم اولش هم‌اتاقیهای بینهایت بدی داشتم که اتاقم رو عوض کردم و خداروشکر خوب بود همه‌چیز. خلاصه که من در طول ۶ترم، ۱۰ نفر هم‌اتاقی مختلف رو تجربه کردم و به جز اون دو تفر که تربیت بدنی بودن بقیه‌شون ماه بودن. از اون ۸ نفر ۶نفر مهندسی بودن و ۱نفر زیست و ۱ نفر فیزیک.
حالا از اونور بچه‌هامون که رفتن شریف با اینکه خیلی با هم دوست بودن به خاطر هم‌اتاقی شدن دوستیشون خراب شد و در حد دعوای فیزیکی با هم پیش رفته بودند!!!
کلا اینکه انعطاف پذیر باشید!
درمورد غذا هم همونطور که آقای john nash گفت واقعا قدر وقت رو بدونید و سعی کنید زیاد لوس بازی در نیارید سر غذا خوردن چون وقتتون هدر می‌ره. همیشه هم نمی‌تونید برید ظهر خوابگاه غذا بخورید که! من که هر روز از هفت و نیم صبح تا ۹ شب دانشگاهم. با غذای دانشگاه هم زنده موندم!
آشپزی تو خوابگاه هم اگر مثل ما باشید که سوئیتی نبودیم زیاد کار راحتی نیست و وقت‌گیره.

دوستان لطفن خیلی شفاف،{تأکید}خیـــــــلی شفاف بگید؛چطوری میشه یه اتاق گیر آورد که افرادش،نمیگم ایده آل،نمیگم خوب،متوسط باشن و بشه درست حسابی زندگی کرد و درس خوند و تفریح کرد و غیره.راهکار بگید.مثلا چیکار کنیم اول سال و موقع تقسیم اتاقای خوابگاه.{فرض بر این باشه از همه ی رشته های ریاضی و انسانی آدم بتونه تویه خوابگاه وجود داشته باشه و همچنین فرض بشه تویه یه کلان شهر و چه میدونم مثلا مرکز استان باشه و هیچ کسی از دوستای همشهریت باهات نباشن.}بریم به کی بگیم یه اتاق و یه سری آدم با این اوصاف می خواییم.به سرپرست خوابگاه بگی حله؟یا باید تویه اون شرایط بشینیم ذهن طرفای آواره واسه هم اتاقی رو خوند که این چطو آدمیه؟راهکاری هست که از اولش نخوایم تویه هچل تعویض اتاق بیفتیم؟ :|

به نقل از Aghaliat :
دوستان لطفن خیلی شفاف،{تأکید}خیـــــــلی شفاف بگید؛چطوری میشه یه اتاق گیر آورد که افرادش،نمیگم ایده آل،نمیگم خوب،متوسط باشن و بشه درست حسابی زندگی کرد و درس خوند و تفریح کرد و غیره.راهکار بگید.مثلا چیکار کنیم اول سال و موقع تقسیم اتاقای خوابگاه.{فرض بر این باشه از همه ی رشته های ریاضی و انسانی آدم بتونه تویه خوابگاه وجود داشته باشه و همچنین فرض بشه تویه یه کلان شهر و چه میدونم مثلا مرکز استان باشه و هیچ کسی از دوستای همشهریت باهات نباشن.}بریم به کی بگیم یه اتاق و یه سری آدم با این اوصاف می خواییم.به سرپرست خوابگاه بگی حله؟یا باید تویه اون شرایط بشینه ذهن طرفای آواره واسه هم اتاقی رو خوند که این چطو آدمیه؟راهکاری هست که از اولش نخوایم تویه هچل تعویض اتاق نیفتیم؟ :|
ببین من دانشگاه های دیگه رو نمی دونم،چون هر دانشگاهی سیستم انتخاب خوابگاه و اتاقش فرق می کنه.
اولش یه چیزی بگم،ببین از همه که تست روان شناسی نمی گیرن که مثن خوابگاه بدونه فلانی اینجوریه،اینجوریه،فلان اخلاقُ داره یا هر چی که میگی برم به سرپرست بگم.کاریم نمیشه کرد که تو،همون اول بری تو یه اتاقی که مطمئن باشی بیشترین درصد سازگاری رو باهاشون داری!چون نمیشناسیشون.هیچ کس نمیشناستشون.مسلما هیشیکی اتاق پر سر و صدا و آدمای با اخلاقای مضخرفو نمی خواد.
سیستم انتخاب اتاق ما اینترنتی بود.اتاقُ اتفاقی انتخاب می کردی،بعد کسایی که قبلا انتخاب کرده بودن اتاقُ با رشته هاشون و شهرشون نشون می داد و حالا تو یه اتاقُ انتخاب می کردی دیگه.اگرم رفتی و ناسازگار بودی، عوض می کنی اتاقو.
راجع به رشته ها،توصیه می کنم اگه مهندسی هستی،با هنری ها و تربیت بدنی و مثن علوم تربیتی و اینا هم اتاق نشو.یه سریام میگن با هم رشته ای،هم اتاق نشو که خب دلایل خودشونو دارن.شاید در آینده ببینی با یه هم رشته ایت خیلی اوکی و راحتی و بخوای اتاق بگیری باهاش .

• لایک
امتیازات: memar

یادم اومد ترم پیش پسرا انقدر به خوابگاهشون رسیدگی نمیشده و مسئولان رسیدگی نمیکردن که یه شب زدن همدیگه رو کتک کاری کردن و دعوای ساختگی اینا :-" بعد پلیس و مسئول های گرامی اومدن :)) بعد تازه حرفشونو گوش دادن :-" خوب روشیه میتونید به کار ببرید :-? ولی خداییش آقایون مسئول حسابی هوا خوابگاه دخترانو داشتن میومدن واسمون جلسه میذاشتنو اینا ;;) ولی کلا آخرش همه همون آش و همون کاسه بود ;D

بچه ها میشه یه نفر درباره خوابگاه دانشگاه هنر اصفهان توضیح بده؟؟اصلا کجای اصفهانه؟

دانشگاه اصفهان خیلی بزرگه خیلی نه خیلی خیلی خیلی خیلی!! کل دانشکده هاش یه جان خوابگاهاش هم همون جاست بازارچه هم داره حتی خونه سازمانی واسه استادا خواهر من از خوابگاش تا دانشکده اش با اتوبوس نیم ساعت راه بود ؛ اتوبوس درون دانشگاهی بود اگه ساعت آخر بود و جا میموند باید میرفت بیرون دانشگاه تاکسی میگرفت میرفت از اون در میرسید به دانشگاه؛ در این حد بزرگه ! تو هر اتاق ترم اولی ها البته شش نفر بودن هر کدوم یه کمد دیواری داشتن تمیز هم بودن خیلی در کل از 20 نمزه 15 میگیرن! ;;)
× :دی

به نقل از SaranaZ :
دانشگاه اصفهان خیلی بزرگه خیلی نه خیلی خیلی خیلی خیلی!! کل دانشکده هاش یه جان خوابگاهاش هم همون جاست بازارچه هم داره حتی خونه سازمانی واسه استادا خواهر من از خوابگاش تا دانشکده اش با اتوبوس نیم ساعت راه بود ؛ اتوبوس درون دانشگاهی بود اگه ساعت آخر بود و جا میموند باید میرفت بیرون دانشگاه تاکسی میگرفت میرفت از اون در میرسید به دانشگاه؛ در این حد بزرگه ! تو هر اتاق ترم اولی ها البته شش نفر بودن هر کدوم یه کمد دیواری داشتن تمیز هم بودن خیلی در کل از 20 نمزه 15 میگیرن! ;;)

نه دانشگاه هنر اصلا یه جای دیگه اس ;D در واقع چند جا یکی ساختماناش توی جلفاست یکی نزدیک میدون نقش جهان شاید بازم ساختمان داشته باشه

در مورد خوابگاهاش اطلاعی ندارم ولی

جلفا ؟؟ همون محله ارمنی نشین؟ :-" چقد شیک !! مرسی از راهنماییت پگاه;;)

Back
بالا