- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : مشکلات خوابگاه
اولا چه خبرا 7-8 تا هر چی هم اتاقی کمتر زندگی بهتر حتی اگه دوستای آدم باشن ، دوست بودن یه چیزه هم اتاقی بودن یه چیز دیگه و لزوما یه دوست خوب هم اتاقی خوبی از آب در نمیاد چون مدت زمانی رو که با دوست سپری می کنید خیلی کمتره تا یه هم اتاقی در کل هرچی هم اتاقی کمتر زندگی بهتر
من 20 تا هم اتاقی داشتم طی 4 ترم که 18 تاش رو از قبل نمی شناحتم و خدا رو شکر صحیح و سالمم
البته 18 تا از این 20 نفر مال مهندسی 1 نفر هم مال ریاضی بود و من هم اتاقی های به نسبت با فرهنگی داشتم
عذر می خوام اما این غذای دانشگاه رو ما داریم میل می کنیم و هنوز زنده ایم
بستگی به نحوه برخورد خودتون با هم اتاقی ها و سطح فرهنگ اون ها داره
اما یه نصیحت : به غذای دانشگاه عادت کنید که وقت طلا هست و واقعا نمی رسید هر روز آشپزی کنید حالا آشپزی به کنار باید برین خرید هم کنین تو اتاق ما قرعه کشی می کردیم واسه خرید یه روغن که ببینیم اون بیچاره کیه باید بزنه بیرون که اکثر اوقات هم من بودم
حالا شما می خوای بری گوشت بخری ، برنج بخری ، سیب زمینی ، پیاز و و و بیخیال همون غذای دانشگاه می خوریم
تازه خیلی از روز ها شما ظهر تا عصر ممکنه دانشگاه باشی و نتونی برگردی خوابگاه
به نقل از Lily Delicated :من از اول سال همش میگفتم کاش من هرجا قبول میشم 7-8 تا از بچه های خودمون(بسنگی به ظرفیت خوابگاه مورد نظر داره) همون جا قبول شن که با هم تو خوابگاه تو یه اتاق باشیم
آدم قراره یه سال حداقل با اون هم اتاقی ها زندگی کنه اگه بری با چندتا غریبه که هیچ شناختی ازشون نداری هم اتاقی بشی معلوم نیس چه عاقبت شومی در انتظارته!
میشه ادم برای اینکه غذای اشغال سلف رو نخوره خودش شب غذا بپزه و بذاره تو یخچال و فردا ظهر بیا ببینه که غذاش سرجاشه؟غذاشو کامل نخوردن و واسش هیچی باقی نذاشتن؟
اولا چه خبرا 7-8 تا هر چی هم اتاقی کمتر زندگی بهتر حتی اگه دوستای آدم باشن ، دوست بودن یه چیزه هم اتاقی بودن یه چیز دیگه و لزوما یه دوست خوب هم اتاقی خوبی از آب در نمیاد چون مدت زمانی رو که با دوست سپری می کنید خیلی کمتره تا یه هم اتاقی در کل هرچی هم اتاقی کمتر زندگی بهتر
من 20 تا هم اتاقی داشتم طی 4 ترم که 18 تاش رو از قبل نمی شناحتم و خدا رو شکر صحیح و سالمم
البته 18 تا از این 20 نفر مال مهندسی 1 نفر هم مال ریاضی بود و من هم اتاقی های به نسبت با فرهنگی داشتمعذر می خوام اما این غذای دانشگاه رو ما داریم میل می کنیم و هنوز زنده ایم

بستگی به نحوه برخورد خودتون با هم اتاقی ها و سطح فرهنگ اون ها داره
اما یه نصیحت : به غذای دانشگاه عادت کنید که وقت طلا هست و واقعا نمی رسید هر روز آشپزی کنید حالا آشپزی به کنار باید برین خرید هم کنین تو اتاق ما قرعه کشی می کردیم واسه خرید یه روغن که ببینیم اون بیچاره کیه باید بزنه بیرون که اکثر اوقات هم من بودم
حالا شما می خوای بری گوشت بخری ، برنج بخری ، سیب زمینی ، پیاز و و و بیخیال همون غذای دانشگاه می خوریم
تازه خیلی از روز ها شما ظهر تا عصر ممکنه دانشگاه باشی و نتونی برگردی خوابگاه

بعد تازه حرفشونو گوش دادن
ولی خداییش آقایون مسئول حسابی هوا خوابگاه دخترانو داشتن میومدن واسمون جلسه میذاشتنو اینا
ولی کلا آخرش همه همون آش و همون کاسه بود