• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم تو تشخیص 40 و 60 مشکل داشته ـم . اینکه شصت اینه"60"ـه یا"40" :|
گرچه الآنم موقع نوشتنشون مکث میکنم یه خورده.ولی تا حدّ زیادی رفع شده ـس . :D

آعتراف میکنم بعد یک سال عضویت تو سمپادیا تازه دارم مینویسم یه چیزی :D :D
دومین اعتراف:سال سوم راهنمایی وقتی معلم دینیمون پشتش به ما بود...با تفنگ ابی روش آب ریختیم :D :-" و همون لحظه رفت نشست ولی نفهمید :-" =))
سومین اعتراف:نمیدونم چرا هروقت میخوام یه چی بنویسم اینجا دست و دلم میلرزه :-?? من ترسوام یا شما ترسناکین؟ :D

اعتراف می‌کنم اوّل راهنمایی که بودم وقتی می‌خواستم از پدر مادرم امضاء بگیرم که مخالف بودند یا نمره‌ی بدی بود نمی‌خواستم خبردار بشند ساعت 6 صبح ازشون امضاء می‌گرفتم که گیج خواب باشند زود امضاء کنند بعدش سریع خودم رو به سرویس مدرسه می‌رسوندم. :-"

بنده اعتراف میکنم ک اینک ساعت 4صبح است و من نتوانست خوابید!چون از درس 22ادبیات میترسم و دوست ندارم وقتی بقیه خوابن بخونمش!
مرگ بر ادبیات!
مرگ بر این پشه ها حتی!
#گریه
#عصبانی
:((

اعتراف میکنم 40 روز دیگه کنکور دارم و 1.30 ساعته دارم‌پستای این جارو میخونم :-"

اعتراف می کنم تا به این لحظه موبایل نداشتم
و هر دفعه با موبایل مادر یا پدر گرام توی اینستا پست میذارم :D
و حتی از تلگرام آنجانبان استفاده می کنم

اعتراف میکنم که روزی چند بار عکس خودمو میبینم و هر بار میگم خدایی این منم ؟ !
خدایی شبیه خودم نیستم ! :D
یه بازه زمانی چند ثانیه ای هم به این فکر میکنم که مَمَد چقدر پیر شدی :D

اعتراف میکنم یکی از سخت ترین و در عین حال لذت بخش ترین کار ها برام انجام دادن کارهاییه که دوستشون ندارم ولی میدونم انجام دادنشون برام مفیده ... و همینطور کارهایی که دوستشون دارم ولی انجام دادنشون برام مفید نیست چه بسا مضر هم هست !!!

اعتراف میکنم سی و.پنج رز دیگه کنکورهو فردا هم ازمون جامع قلم چی ولی اصلا امادگی ندارم...بخصوص.ریاضی....تازه شیمیم و.دینیم ک همیشه با 80بودن هم ... :o 8-}

اعتراف می‌کنم یه چند سالی درگیر این بودم که درب ضد سرقت به چه دردی می‌خوره؟ خب ملت در به چه دردشون می‌خوره بخوان بدزدنش؟ :-? :-"

اعتراف میکنم اوایلی که اومده بودم سایت نمیتونستم "دهقان خلافکار"،"جلاد لاغر"و"خواجه بلاکش" رو از هم تفکیک کنم. :-"

اعترافگاه

نمیدونم چرا و چطور اینطور فک میکردم ولی تا سه چار سال پیش فک میکردم رتبه 1 کنکورِ مثلا تجربی بهتره که(ی جورایی ی قانون نا نوشته س مثلا) با رتبه یک ریاضی ازدواج کنه اگه همجنس بودن باید با رتبه دو یا سه و...ازدواج کنه.
گزینه بعدی هم که براش مطرحه ازدواج با رتبه بعدیشه تو این مثال 1 با 2 مثلا. X_X :-??

اعتراف می کنم وقتی بچه بودم فک میکردم جوجه کباب واقعا جوجه بوده که کشتنش بعد وسیله کشتن جوجه هم دستگاه جوجه کشی :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-"

اعتراف می کنم تا چند سال قبل رفسنجون و فسنجون رو باهم قاطی می کردم!

اعتراف میکنم آدمیم که اگر با کسی چت کنم ( و اون شخص برام مهم باشه حالا خواهر یا دوست صمیمی) و دیر جواب بده
در حد دو سه دقیقه ، باهاش قهر میکنم :|
آدم بد قهریم هستم 8-|
یه دفه سر همین قضیه با مهسا قهر کردم تا یه ماه بهش پی ام ندادم :))

یبار بانگ‌ها ـرو بعد یه مدت فعال کرده بودن، بعد واسه پاک کردن و قفل کردن بانگ شما تمام کاربرا دسترسی داشتن :د ، فک کنم حامد بهم خبر داد یادم نیس دقیق ولی سه چهار تا بانگ‌ـای بچه هارو پاک کردم واسه امتحان :د ؛ گفتیم سریع درست‌ش کردن.

اعتراف میکنم 99% شبایی ک دیر میخوابم دلیلش اینه ک حوصلم نمیشه مسواک بزنم وقتی حوصلم میشه دیگه 1 اینا شده مگرنه از 10 اینا خوابم میاد.. #-o :| :D

اعتراف میکنم هرگندی میزنم باخودم میگم خاطره میشه دیگه ولش میکنم :)

اعتراف می‌کنم نسبت به هم سن و سال‌هام دیر زبان انگلیسی رو شروع کردم[nb]من اوّل راهنمایی شروع کردم زبان یاد گرفتن امّا همکلاسی‌هام اغلبشون یه 2 سالی بود کلاس رفته بودند :D[/nb] بعد این مسئله یه سری مشکلات جالب برای من ایجاد کرد مثلاً تا مدّت‌ها uninstall رو یونیستال می‌خوندم :-" یا وقتی یه بازی جدید کامپیوتری نصب می‌کردم داخل بازی همه‌ی دکمه‌های کیبورد رو فشار می‌دادم تا بفهمم هر دکمه تو بازی چی کار می‌کنه یا یه دفعه چندین ساعت کانتر بازی کردم تا بعد از ساعت‌ها تلاش بی‌وقفه آخر فهمیدم برای تمام شدن مرحله باید یه نفر رو با shotgun می‌کشتم ولی من همش با m4 می‌رفتم جلو ولی می‌دونید جالب‌ترین قسمت ماجرا کلمه‌ی shit بود :-" به لطف مترجم‌های خوبمون که فیلم‌هایی که با زیرنویس می‌دیدم فکر می‌کردم shit یعنی لعنتی :)) بعد من خدارو شکر listening خوبی داشتم و بعد از مدّت کوتاهی شنیدم طرف میگه holy shit بعد ذهن من اینطوری ترجمه کرد که معنیش میشه خیلی لعنتی در پایان piece of shit بود که هیچ جوری با معادلات پیشین هم‌خوانی نداشت و من متوجه شدم در چه گمرهی سرگردان بودم :))

Back
بالا