• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم دست بسیار سنگینی دارم و تاحالا افراد زیادی رو ناقض کردم
یه بار دختر عممو زدم -به شوخی- و دستش در رفت
اینو خوندم، یادم اومد من هم(اعتراف میکنم که...) به گفته اطرافیان قدرت بدنیم اصلا به جثه‌م نمی‌خوره و معمولا ملت از وزن چیزهایی که میتونم بلند کنم/ قدرت مچ دستم/ ضرب دستم تعجب می‌کنن.

اعتراف میکنم الان داشتم فک میکردم چه قدر عجیبه یه نفر ۱۸ سال تو اینجا اکانت داشته باشه و فعال باشه. حالا فعال بودن نه به معنای ۲۴ ای ولی باز خیلی عجیبه. من هیچ چیزی تو زندگیم ندارم که اینقدر قدمت داشته باشه و نگهش داشته باشم. احتمالا داشتنش حس عجیبی میده!

اعتراف میکنم آدما از یه حدی بیشتر کیوت و لطیف و اینا شن نمیتونم درست ارتباط بگیرم حتی ممکنه قشنگ بدم بیاد ازشون بی دلیل وافعا نمیدونم چرا
_____
اعتراف میکنم اگه تو مکالمه اول از یکی خوشم نیاد احتمال اینکه چند ماه بدون دلیل همچنان خوشم نیاد از طرف خیلی زیاده‌.

اعتراف میکنم وقتی نوجوون بودم یه پوشه تو لپ تاپم بود،که اگه مامان اینا،یا هرکی دیگه میرفت توش به فنا میرفتم...! کلی پوشه تو در تو بودن به خیال خودم قایمشون کرده بودم....
:-"

اعتراف میکنم اعتراف کردن به کارهای پنهونیم باعث میشه خونه رام ندن
اعتراف میکنم از آدمایی که خیلی خودشونو خوب نشون میدن بدم میاد
اعتراف میکنم هیچ دوست صمیمی نداشتم
اعتراف میکنم تنهایی رو دوست ندارم

اعتراف میکنم اینقدر کسایی رو که دوسشون دارم رو بهشون گیر میدم و اذیتشون میکنم که ازم دور و دور تر میشن.

من تا چند وقت پیش نمی‌دونستم اگه به یه دختر بگم همو ببینیم یا بریم یه چایی بزنیم و فلان دعوت به دیت حسابه. حتی هنوز هم نمی‌دونم وقتی یکی بهم میگه همو ببینیم منظورش اینه همو ببینیم یا منظورش اینه من به دیت دعوتش کنم که همو ببینیم.
واقعا همه چیز سخت شده.

اعتراف میکنم اگر برای مدتی فیلم/سریال یک کشوری و ببینم
از فرداش خودم اونجایی میشم و دست و پا شکسته اونطوری حرف میزنم
طوری که دوستام میگن بازم رفتی فیلم دیدی؟ 😮‍💨

نمیدونم دارم چیکار میکنم ولی جلوی بقیه جوری رفتار میکنم که انگار برای ده سال آینده برنامه دارم://

من تا چند وقت پیش نمی‌دونستم اگه به یه دختر بگم همو ببینیم یا بریم یه چایی بزنیم و فلان دعوت به دیت حسابه. حتی هنوز هم نمی‌دونم وقتی یکی بهم میگه همو ببینیم منظورش اینه همو ببینیم یا منظورش اینه من به دیت دعوتش کنم که همو ببینیم.
واقعا همه چیز سخت شده.
اعتراف ميكنم منم با خوندن اين متوجه اين موضوع شدم و خوشحالم كه تا الان سوتي ندادم و از اين به بعد حواسم هست در ديت ناخواسته قرار نگيرم😅

Back
بالا