Pouya کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 56 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم 2013/8/26 #71 پاسخ : کوچک نوشته ها بزرگ ترین اشتباهم آن بود که اولین بیت قصیده وجودم رو با قافیه «تو» سرودم
پژواک کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2013/8/26 #72 پاسخ : کوچک نوشته ها این مینیمالمو خیلی دوس دارم اینگونه نمی شود .... چشم هایت را باید جداگانه عاشق شد!
پاسخ : کوچک نوشته ها این مینیمالمو خیلی دوس دارم اینگونه نمی شود .... چشم هایت را باید جداگانه عاشق شد!
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/8/26 #73 پاسخ : کوچک نوشته ها عـشق مـن بـه تـو هـیچ دلییلے نـدارد خـودت دلیـل تمـام عـاشقانه هـاے دنیـایے
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/8/27 #74 پاسخ : کوچک نوشته ها در این هـوای سرد نبودنت خودم را با چسباندن به خیالت گرم میکنم
taranom21 کاربر فعال ارسالها 36 امتیاز 242 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجــنورد دانشگاه شریف رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2013/8/27 #75 پاسخ : کوچک نوشته ها حالا که ضمایر زبانت را آموخته ام برای یکبار هم که شده مفرد صدایم کن ...
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/8/31 #76 پاسخ : کوچک نوشته ها دانشمندان دروغ میگویند حتی اگر هوا را از من بگیرند و تو با من باشی من زنده خواهم ماندم
پاسخ : کوچک نوشته ها دانشمندان دروغ میگویند حتی اگر هوا را از من بگیرند و تو با من باشی من زنده خواهم ماندم
niyousha کاربر نیمهفعال ارسالها 14 امتیاز 43 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 شهر تهران 2013/9/27 #77 پاسخ : کوچک نوشته ها نمیدانم چشمانت بامن چه می کند؟! فقط وقتی نگاهم میکنی چنان دلم از شیطنت نگاهت می لرزد که... حس میکنم چقدر زیباست فداشدن برای چشم هایی که"تمام دنیا ی من"است!
پاسخ : کوچک نوشته ها نمیدانم چشمانت بامن چه می کند؟! فقط وقتی نگاهم میکنی چنان دلم از شیطنت نگاهت می لرزد که... حس میکنم چقدر زیباست فداشدن برای چشم هایی که"تمام دنیا ی من"است!
niyousha کاربر نیمهفعال ارسالها 14 امتیاز 43 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 شهر تهران 2013/9/27 #78 پاسخ : کوچک نوشته ها تو رگ شوخی ات با دیگران گل میکند من رگ غیرتم باد! عجب.....! نمیدانستم رگ ها هم قدرت انتخاب دارند!!!
پاسخ : کوچک نوشته ها تو رگ شوخی ات با دیگران گل میکند من رگ غیرتم باد! عجب.....! نمیدانستم رگ ها هم قدرت انتخاب دارند!!!
niyousha کاربر نیمهفعال ارسالها 14 امتیاز 43 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 شهر تهران 2013/9/27 #79 پاسخ : دل نوشته به پایان رسیده ام اما نقطه نمی گذارم... یک ویرگول میگذارم، این هم امیدیست، شاید که برگردی......
پاسخ : دل نوشته به پایان رسیده ام اما نقطه نمی گذارم... یک ویرگول میگذارم، این هم امیدیست، شاید که برگردی......
niyousha کاربر نیمهفعال ارسالها 14 امتیاز 43 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 شهر تهران 2013/10/2 #80 پاسخ : حقیقت تلخ نه تنها ترکت می کنند... حتی وقت رفتن با تمام پر رویی دستور هم میدهند: مواظب خودت باش...!
پاسخ : حقیقت تلخ نه تنها ترکت می کنند... حتی وقت رفتن با تمام پر رویی دستور هم میدهند: مواظب خودت باش...!