- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان X
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
سال پیش سر کلاس آنلاین مطالعات، داشتم با چنتا از دوستام توی گروه واتساپ چت میکردم همزمان با کلاس. بحثمون درباره یکی از بچهها بود که کلا از هفتم به بعد شاید فقط دو بار صداش رو شنیده بودیم چونکه ۸۰ درصد کلاسا رو حاضر نمیشد یا هم اگه بود میکروفونش رو باز نمیکرد.
بحث اینطور همینطور داشت پیش میرفت که دیدم دوستم یه پیامی فرستاد با لپتاپ که یادش رفته زبان کیبورد رو عوض کنه و حرفاش انگلیسی شدن. بخاطر همین هم من که با لپتاپ توی کلاس آنلاین بودم با خودم گفتم که اگه روی همون حروف توی کیبوردم کلیک کنم ولی زبانش فارسی باشه حتما میفهمم چی میخواسته بگه.
بخاطر همین هم توی چت باکس کلاس شروع کردم به امتحان کردن کلمات(حروف انگلیسی رو میزدم منتها کیبورد رو فارسی بود). آخر سر فهمیدم که نوشته بود: «اون از [اسم مدرسه] اسکل بود.»(خطاب به همون آدم)
بعد که اومدم پیام رو پاک کنم، اشتباهی اینتر رو زدم و پیامه تو چت باکس سند شد و نمیشد پاکش کرد.
بعدش فقط داشتم زار زار گریه میکردم...
یه عالمه به معلم پیام دادم جهت عذرخواهی
حتی استاتوسم گذاشتم که به بچهها بگم که بخدا عمدی نبوده و منظورم شما نبودید
هنوزم وقتی یاد این ماجرا میوفتم از خجالت آب میشم
بحث اینطور همینطور داشت پیش میرفت که دیدم دوستم یه پیامی فرستاد با لپتاپ که یادش رفته زبان کیبورد رو عوض کنه و حرفاش انگلیسی شدن. بخاطر همین هم من که با لپتاپ توی کلاس آنلاین بودم با خودم گفتم که اگه روی همون حروف توی کیبوردم کلیک کنم ولی زبانش فارسی باشه حتما میفهمم چی میخواسته بگه.
بخاطر همین هم توی چت باکس کلاس شروع کردم به امتحان کردن کلمات(حروف انگلیسی رو میزدم منتها کیبورد رو فارسی بود). آخر سر فهمیدم که نوشته بود: «اون از [اسم مدرسه] اسکل بود.»(خطاب به همون آدم)
بعد که اومدم پیام رو پاک کنم، اشتباهی اینتر رو زدم و پیامه تو چت باکس سند شد و نمیشد پاکش کرد.
بعدش فقط داشتم زار زار گریه میکردم...
یه عالمه به معلم پیام دادم جهت عذرخواهی
حتی استاتوسم گذاشتم که به بچهها بگم که بخدا عمدی نبوده و منظورم شما نبودید
هنوزم وقتی یاد این ماجرا میوفتم از خجالت آب میشم