قسمـت‌های جالـبِ کتـاب‌ها

نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
"در مقایسه با کل زندگی چند هفته و حتی چند ماه چه قدر مهم بود؟وقتی موفق شدی به زودی این لحظات پر استرس را فراموش میکنی"
حکایت آنکه دلسرد نشد

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
"مدتی بعد از رفتن تو بود که توی روزنامه‌ی محلی گزارشی خواندم که عنوانش این بود: «آیا به مراسم خاکسپاری من می‌آیی؟» درباره‌ی اینکه نسل جوان چه حسی درباره این جنگ دارد. یکی از پاسخ‌ها به خوبی به یادم مانده است: شاید من حتی از نصف این چیزهایی که دارد اتفاق می‌افتد سر در نمی آورم اما این را می‌دانم که همه این اتفاقات زیر سر احمق‌های پنجاه و چند سالی است که بی آن که جرأت کنند خودی نشان دهند پول های قلمبه می‌گیرند و با هلیکوپتر این ور و آن ور می‌روند. من هفده سالم است و می خواهم زندگی کنم. می خواهم بروم سینما، بروم کنار دریا. می خواهم راحت سفر کنم، کار کنم. دلم می‌خواهد به دوستم در صربستان تلفن کنم و حالش را بپرسم. اما نمی‌توانم. تلفن ها قطع شده. شاید بچه باشم و حرف‌هایم رقت انگیز به نظر برسد اما دلم نمی خواهد مثل برادر بزرگترم که حسابی دیوانه شده دائم مست کنم یا مثل خواهرم صبح تا شب قرص آرامبخش بخورم. این کارها به جایی نمی‌رسد. دلم می خواهد کار مفیدی بکنم اما حالا دیگر نمی توانم.
بعد حرفی به خبرنگاری که با او مصاحبه می کند می زند که به شدت مرا تحت تاثیر قرار می دهد: خوش به حالت که زنی شما فقط باید به مجروح‌ها کمک کنید. اما من باید بجنگم. به مراسم خاکسپاری من می آیی؟"

از کتاب بالکان اکسپرس- اسلاونکا دراکولیچ

saara

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز و تهران
سال فارغ التحصیلی
1398
مدال المپیاد
زیست
رشته دانشگاه
پزشکی
اندوه ادم ها را تغیر نمی دهد . فقط شخصیت واقعی شان را پدیدار می کند
بخت پریشان - جان گرین

تنها یک چیز است که دسترسی به امید را غیرممکن می‌سازد: ترس از باخت.
کیمیاگر-پائولو کوئلیو

کارهای زیبا و شگفت انگیز، مادامی که در برابر چشمانی که می توانند آنها را ببینن وجود دارند و خود تاریخچه خود هستند، فقط زمانی که در حالی نابودی و در خطر از بین رفتن قرار دارند، آنگاه است که به آوازه راه می یابند.
سیلماریلیون-تالکین

.shadi.

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
dk
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
[پدر]، بعضی وقتها که سرحال است، من و برادرم را صدا میزند. میخندد. دستش را روی سرم میگذارد و از این دستِ محکمِ مطمئن نیرویی مرموز وارد بدنم میشود و ته روحم رسوب میکند. نیرویی قدیمی، رسیده دست به دست از اجداد کهنسال، مثل امانتی مقدس، توشه راه برای روز مبادا، برای لحظه های تردید و يأس، برای ایام تاریک، برای بعد.

کتاب دو دنیا (مجموعه داستان های کوتاه)، نویسنده گلی ترقی. داستان پدر

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
Being alone
and
feeling lonely
are
two different
things..​
کتاب: the words i wish i said

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
وقت آزاد باعث می شود ادم ها فکر کنند.تفکر باعث میشود مردم به شکل بیمارگونه ای متوجه خود شوند و در صورتی که بی نقص و بی چون و چرا نباشی، این در خود فرو رفتن منجر به افسردگی می‌شود.
جز از کل

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
ممکن است که من منکر چیزی باشم، ولی لزومی نمیبینم که ان را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به ان را از دیگران سلب کنم.
کالیگولا آلبر کامو

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
من با استعداد بودم،یعنی هستم.بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنم و فکر میکنم می توانستم پیانیست بزرگی بشوم، یا یک چیز دیگر. ولی دست هام چکار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند،چک نوشته اند، بند کفش بسته اند، سیفون کشیده اند و غیره.دست هایم را حرام کرده ام.همینطور ذهنم را.
عامه پسند بوکفسکی

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
نه،شاید هم ترسو نباشم.ترسو کسی است که می ترسد و فرار میکند.ولی کسی را که بترسد ولی فرار نکند،نمی شود گفت ترسو است

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
تبعیضات ناعادلانه اغلب با مرور زمان بدتر می شوند، نه بهتر.
پول پول بیشتر می آورد و فقر فقر بیشتر.
آموزش آموزش می آورد و جهل جهل.
انسان خردمند
یوال نوح هراری

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
آرام؟آرام برای چی باید گرفت؟ وقتی بمیریم، خود به خود آرام میگیریم!
پیش از آنکه بمیریم که نباید بمیریم!
کلیدر محمود دولت آبادی

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
دشوار است گام نهادن بر لبه تیغ، به همین سان فرزانگان می گویند رفتن به راه رستگاری دشوار است.
لبه تیغ
سامرست موام

“زندگی ارزشی ندارد، ولی هیچ چیز هم ارزش زندگی را ندارد."
ضدخاطرات
مالرو

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
نجات پیدا کردن بهم نشون داد که بهتره زنده باشی و بگی کاش مرده بودم تا اینکه درحال مردن باشی و آرزو کنی تا ابد زنده بمونی..

اما مهم نیست چه انتخابی بکنیم_تکی یا با هم_نقطه ی پایان ما مشترک است.
مهم نیست چند بار چپ و راستمان را نگاه کنیم.مهم نیست به خاطر ترس به چتربازی نرویم،مهم نیست موقع عبور از کنار دار و دسته های خلافکار در محله ای بد،سرمان را پایین بگیریم.
مهم نیست چگونه زندگی کنیم
هر دو،در نهایت می میریم.
(شاید برای ما مهم باشه ولی خب با توجه به داستان کتاب برای اون ها فرقی نداره)

هر دوتا برای کتاب "هر دو در نهایت میمیرند"

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
-ننه پرو، میدانی که اگر دیگر مشروب نخوری به بهشت میروی؟
+آن وقت تو فکر نمیکنی آنجا سفیدها هم هستند و ما برده آنهاییم؟ نه، بگذار بنوشم تا به جهنمی بروم که برای سیاهان است.

کلبه عموتام

banaz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۲
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
گذشت زمان، هیچ ارتباطی با آنچه عقربه های ساعت اعلام می کنند، ندارد‌. این دستگاه های زمان سنج، تنها بر چرخ دنده هایی که نمی اندیشند، عقربه هایی که احساس نمی کنند و پیچ و مهره هایی که روح ندارند، متکی هستند. آنها نمی فهمند پنج ثانیه چیست. تنها می شمارند؛ یک، دو، سه، چهار، پنج. این امر، هم شکنجه ای رنج آور است و هم لذتی بی نهایت.

بینایی، ژوزه ساراماگو

هاینتس

کافرِ مُزلف | فاحشه
نام مرکز سمپاد
شهر
سال فارغ التحصیلی
0000
مادام که کوه فقیر است از آن ماست؛ اما همین که معلوم شد غنی است، دولت آن را تصاحب خواهد کرد.
دولت یک دست دراز دارد و یک دست کوتاه. دست دراز به همه جا می‌رسد و برای گرفتن است و دست کوتاه برای دادن است و فقط به کسانی می‌رسد که خیلی نزدیکند.

نان و شراب | اینیاتسیو سیلونه

_Vina_

دختر گاوچرون
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یه جایی تو تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
جایی وسط صحبت ها گفتم "دوست دارم در مورد خودتون برام بگین ، از وقتی کوچیک بودین. قبل از گِرِیس فقط چارلی"
به من نگاه کرد. کاملا متوجه بودم که داشت تلاش میکرد. به سنگ قبر خیره شد. سرش را تکان داد و دست از تلاش برداشت."من قبل از گریس نبودم."

دختر ستاره ای همیشه عاشق جری اسپینلی"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1405
-پیتر،اگر من ده سال تموم سرم رو به دیوار بتنی بکوبم تا از سر راهم برش دارم،احمقم.اگر پسرم رو مجبور کنم اون هم سرش رو به دیوار من بکوبه،نه فقط احمقم،که عوضی ام.نمی دونم تا کی قراره روال این باشه که پیرمردا تصمیم بگیرن جوونا بهتره چه طور بمیرن.اگه دیواری جلوته،بفرما،سرتو بکوب بهش،پای پسر منو نکش وسط.
کوارتت نهایی،آرمینا سالمی

بالا