• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم بچه که بودم فک میکردم وقتی یه فیلمی شروع میشه اولین فردی که نشون میدن نقش اول فیلمه ;D وفقط قسمت اول فیلمارونگاه میکردم ببینم نقش اول فیلم کیه اگه شناختمش فیلمونگاکنم ;D

اعتراف میکنم هر وقت ماکارونی داشتیم با خواهرم و برادرم مسابقه میذاشتیم ببینیم کی رشته ی ماکارونی بزرگتری داره ! بعد همش تو ماکارونی دنباله یه رشته ی بلند میگشتیم ، بعد بغل هم میذاشتیم ببینیم کدوم یکی بلند تره!

اعتراف میکنم که به شدت از همه جانداران از جمله حشرات میترسم :-s به طوری که شروع به جیغ زدن از نوع بنفشش میکنم ;D :-"
اعتراف میکنم تا 4 سال پیش از کبوترم میترسیدم ;D, به طوری که یکیشون از تو پنجره اومد بود تو خونمون بعد من همین طور جیغ میزدم ;D همه ی همسایه ها ریخته بودن تو خونمون ;D :-[

اعتراف مي كنم كه من يه سال با اين اسم عضو بودم ولي پسوردش رو يادم رفته بود بعد يه روز همين طوري اسم خودمو نوشتم و باز شد :-[

اعتراف میکنم هروق ساعت کک میکنم از اضطراب اینکه قراره بیدارم کنه خوابم نمی بره صب میکنم زنگ بزنه بد میگیرم با خیال راحت میخوابم :-"
:-" :-<

اعتراف میکنم فشار کار ها بر روی خودم رو خیلی دوست دارم
اعتراف میکنم زیاد از تابستون خوشم نمیاد
اعتراف میکنم از داشتن وقت آزاد خوشم نمیاد(مگه یه ایده خوب داشته باشم)

اعتراف می کنم که الآنم وقتی می بینم pingu گریه می کنه، اشک تو چشام حلقه میشه!

به نقل از بهـــــراد :
لازمه اعتراف كنم من ASUS رو ميخوندم كنكار؟!؟ :-"
;;)
واااای چه جالب.من هم دقیقا همین اشتباهو میکردم.آخه بابام تو کاره کامپیوتر بود،بعد این آرمه زیاد جلوی چشمم بود،احساس میکردم لزوما باید بتونم بخونمش ;D.همه ش هم میگفتم مگه مریضن اینقدر عجق وجق مینویسن؟!!

بچه ها خداوکیلی من اهل اسپم نیستم.این یکی رو ببخشید شما.

اعتراف میکنم گاهی که بیکار بودم با خودم اس ام اس بازی کردم ;D ;D ;D

اعتراف میکنم نمیدونستم سیلماریون دختره :))

Back
بالا