• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش تغییرات مثبت درسی

خب عادت بدی که دارم اینه که حتما باید تو کتاب خونه درس بخونم :|
یعنی در حالت عادی عادت خوبیه ها :-" ولی خب الان که نمیشه رفت کتاب خونه این موضوع خیلی اذیت کننده است
من از امروز یا حالا فردا ( 15 تیر ) شروع میکنم و تا 3 مرداد تو خونه درس میخونم (با همون روزی 4 - 5 ساعت مطالعه مفیدی که تو کتاب خونه داشتم )
جایزه : پایتون رو به طور جدی شروع میکنم
تنبیه : سه چهار روز بدون گوشی و لپ تاپ
بریم ببینیم چی میشه :))
* فاز تاپیک رو درست متوجه شدم دیگه نه؟ :-? :)):))

عادت غلطم نداشتم تمرکزه ، نمیتونم دقیق فوکوس کنم ، اینجانب پرنسس هارلی کویین قول میدم از ۱۵ تیر تا۴ مرداد با تمرکز کامل میخونم بر) زبان و المپیاد و درسام اگه شد :جایزه کلی فیلم دانلود میکنم ، اگه نه به عنوان تنبیه یه هفته پابجی بازی نمیکنم

قول:
-عمل کردن به برنامم
-اومدن به اینجا آخر هفته ها و سرزدن به تاپیکای درسی فقط
-چت نکردن با دوستام مگر درسی
فعلا همینا تا بعد
پاداش: رسیدن به تراز و رتبه ی خوب خودش پاداش بزرگیه
تنبیه: حذف کردن آهنگام

قول میدم وقت امتحان یه خرخون درجه یک باشم و وقت تعطیلات اصلا به کتب درسی دست نزنم یه مرض کامله:D

• لایک
امتیازات: Maia
کارایی که قول میدم انجام بدم:
روزی ی قسمت از سریالمو ببینم
صبحا زودتر از خواب بیدار شم شبا هم تا طلوع خورشید بیدار نباشم :|
برناممو مو به مو انجام بدم
16 تیر 99 تا 6مرداد99
تشویق:خریدن کتاب
تنبیه:1هفته برنامه های سرگرمی گوشیمو پاک کنم

خب عادت بدی که دارم اینه که حتما باید تو کتاب خونه درس بخونم :|
یعنی در حالت عادی عادت خوبیه ها :-" ولی خب الان که نمیشه رفت کتاب خونه این موضوع خیلی اذیت کننده است
من از امروز یا حالا فردا ( 15 تیر ) شروع میکنم و تا 3 مرداد تو خونه درس میخونم (با همون روزی 4 - 5 ساعت مطالعه مفیدی که تو کتاب خونه داشتم )
جایزه : پایتون رو به طور جدی شروع میکنم
تنبیه : سه چهار روز بدون گوشی و لپ تاپ
بریم ببینیم چی میشه :))
* فاز تاپیک رو درست متوجه شدم دیگه نه؟ :-? :)):))
خب برای اینکه شروع این قضیه یکم سخته یه حرکتی زدیم :
با دوستم 4 تا زمان ( با بازه زمانی 1 ساعت و نیم ) مشخص کردیم( که خب دیگه کم کم 4 ساعتش مفید درمیاد:-" یکم بگذره بیشتر میشه قاعدتا این زمان مفید)
بعد سر اون تایم ها مثلا من بهش زنگ میزنم میگم خب گوشیو بذار کنار بریم درس بخونیم و میریم
این حرکت شاید خیلی چیز خاصی به نظر نیاد و واقعا هم چیز خاصی نباشه ولی رو من که داره جواب میده :D
* بعد یه چیزی اگه شما خواستین همچین کاریو بکنید این نکته رو در نظر داشته باشید که باز این تبدیل به عادت نشه~X(:))

من قول میدم از فردا برنامه ورزش و رژیم رو عملی کنم
روزی 4 صفحه از علوم هشتم بخونم
هر روز دو قسمت سریال نگاه کنم
توی تست زنی خوب باشم
نمرات کارنامم خوب شده باشه
تشویقم اینه که کتابای مورد علاقمو از نمایشگاه بگیرم
تنبیه دو روز اینیستا رو میذارم کنار

اکثر ما (شایدم همه‌امون!) عادت غلطی موقع درس خوندن داریم که باعث میشه بازدهی‌مون بیاد پایین یا نتونیم اون درس رو بخونیم و....
ممکنه هم دوست داشته باشیم عادت‌های خوب و جدیدی که بازدهیمون رو بالا ببره بدست بیاریم!
تو این تاپیک ما قراره طی ۲۰ روز یه عادت بد رو دور بندازیم یا یه عادت خوب رو تو خودمون نهادینه کنیم!
حالا چطوری؟!
اینجا میایید عادتی میخواهید ترک کنید یا بدست بیارید رو می‌نویسید و تاریخ میزنید، بعد برای خودتون یه پاداش و یا یه تنبیه در نظر میگیرید (اینم بنویسید ترجیحا) و شروع میکنید تا ۲۰ روز آینده به انجام دادن یا ندادن اون عادت!
بعد از ۲۰ روز بیایید بهمون بگید چقدر از خودتون راضی‌اید و چقدر پیشرفت کردید!
اگه این ۲۰ روز کم آوردید یا خسته شدید و... بیایید بهمون اینجا بگید ما همه پشت‌تون هستیم *___*

راستی! اگه عادت خوبی دارید که میتونه به دیگران کمک کنه اینجا بنویسید و تا دیگران هم از تجربیات خوبتون بهره مند شن ^_^

×بعد از ۲۰ روز یکی از دوستای سمپادیایی‌تون رو اینجا تگ کنید تا اون هام تو این چالش شرکت کنن ^_^
روزی 4 ساعت درس بخونم
تشویق یه بند جدید بگیرم واسه miband ام ودو ساعت برم پیاده روی
تنبیه تیک تاک رو حذف کنم:((=((X_X:-s:(:eek:

اکثر ما (شایدم همه‌امون!) عادت غلطی موقع درس خوندن داریم که باعث میشه بازدهی‌مون بیاد پایین یا نتونیم اون درس رو بخونیم و....
ممکنه هم دوست داشته باشیم عادت‌های خوب و جدیدی که بازدهیمون رو بالا ببره بدست بیاریم!
تو این تاپیک ما قراره طی ۲۰ روز یه عادت بد رو دور بندازیم یا یه عادت خوب رو تو خودمون نهادینه کنیم!
حالا چطوری؟!
اینجا میایید عادتی میخواهید ترک کنید یا بدست بیارید رو می‌نویسید و تاریخ میزنید، بعد برای خودتون یه پاداش و یا یه تنبیه در نظر میگیرید (اینم بنویسید ترجیحا) و شروع میکنید تا ۲۰ روز آینده به انجام دادن یا ندادن اون عادت!
بعد از ۲۰ روز بیایید بهمون بگید چقدر از خودتون راضی‌اید و چقدر پیشرفت کردید!
اگه این ۲۰ روز کم آوردید یا خسته شدید و... بیایید بهمون اینجا بگید ما همه پشت‌تون هستیم *___*

راستی! اگه عادت خوبی دارید که میتونه به دیگران کمک کنه اینجا بنویسید و تا دیگران هم از تجربیات خوبتون بهره مند شن ^_^

×بعد از ۲۰ روز یکی از دوستای سمپادیایی‌تون رو اینجا تگ کنید تا اون هام تو این چالش شرکت کنن ^_^
دارم یه ابر تصمیم میگیرم
تا جمعه هفته بعد اصلا ان نمیشم و خودم رو تو اتاق حبس میکنم و فقط و فقط و فقط تست میزنم X_X
تشویق: یه گوشی نو اخرین مدل برا خدم میخرم
تنبیه: گوشیمو پرت میکنم تو سطل اشغال و کامپیوتر رو نابود میکنم!!!!!!!!!!!!!!!
:))
شایدم خودمو کشتم نمیدونم.........
به هرحال باید تا جمعه هفته بعد صبر کنیم.....

اگه تا جمعه هفته بعد مثل(خر) تست زدم و زنده از اتاقم اومدم بیرون تو اینستاگرام و کیوتاک و ح.ب با فونت بزرگ مینویسم
من زندهههههههههههه اممممممممممممم
اگه هم نیومدم برام یه فاتحه بخونین(الکی پیس پیس نکنین)
نمیدونم شاید بزرگترین تصمیم قرن arshia.r باشه.
این تصمیم میتونه مشخص کنه زنده میمونم یا میمیرم(نمیمیرم دارم جو میدم.شایدم مردم........)
خب تا یه ربع دیگه هستم و بعدش میرم بزرگترین خرخونی تاریخ بدون استراحت به مدت یه هفته رو انجام میدم. شایدم دووم نیاوردم.
توکل به خدا(وات؟؟؟)
او دارم با فونت بزرگ تایپ میکنم که
بزار همین فونت بزرگ باشه
و بالاخره
.

دارم یه ابر تصمیم میگیرم
تا جمعه هفته بعد اصلا ان نمیشم و خودم رو تو اتاق حبس میکنم و فقط و فقط و فقط تست میزنم X_X
تشویق: یه گوشی نو اخرین مدل برا خدم میخرم
تنبیه: گوشیمو پرت میکنم تو سطل اشغال و کامپیوتر رو نابود میکنم!!!!!!!!!!!!!!!
:))
شایدم خودمو کشتم نمیدونم.........
به هرحال باید تا جمعه هفته بعد صبر کنیم.....

اگه تا جمعه هفته بعد مثل(خر) تست زدم و زنده از اتاقم اومدم بیرون تو اینستاگرام و کیوتاک و ح.ب با فونت بزرگ مینویسم
من زندهههههههههههه اممممممممممممم
اگه هم نیومدم برام یه فاتحه بخونین(الکی پیس پیس نکنین)
نمیدونم شاید بزرگترین تصمیم قرن arshia.r باشه.
این تصمیم میتونه مشخص کنه زنده میمونم یا میمیرم(نمیمیرم دارم جو میدم.شایدم مردم........)
خب تا یه ربع دیگه هستم و بعدش میرم بزرگترین خرخونی تاریخ بدون استراحت به مدت یه هفته رو انجام میدم. شایدم دووم نیاوردم.
توکل به خدا(وات؟؟؟)
او دارم با فونت بزرگ تایپ میکنم که
بزار همین فونت بزرگ باشه
و بالاخره
.
دیدم نم ارزه یه چندتا تشویق دیگه اضافه کردم

دیدم نم ارزه یه چندتا تشویق دیگه اضافه کردم
باز دیدم نمی ارزه استراحت هم اضافه کردم

الانم به این نتیجه رسیدم که اصن چرا باید برای گرفتن گوشی جدید و ده تا چیز دیگه زحمت بکشم؟
(زمان تست را کم میکند و تشویق هارا دوبرابر)

اینجانب به عنوان یک عدد کنکوری ۱۴۰۰ قول میدم دیگه زمان اسنراحتم در روز بیشتر از ۱.۵ نشه-__- در طول روز بیرون نیام از اتاقم که کمتر نیش و کنایه بشنوم و همراه با درس اهنگ گوش ندم|: گوشی رو هم از فردا ۲۰ تیر بذارم کنار مگر برای کارای ضروری(:
نامردم اگه عمل نکنم|:

Back
بالا