خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خاطرات سوتی‌ها

داشتم تست حسابان میزدم جلو تی وی
بعد اسم 2 تا خاهر برادرو گف ، از فامیلیشون فاکتور گرفتم اسماشونو جم زدم :|

از جمله موهبت هایی که همیشه باید قدردانش باشید،جغرافیای ِ خوبه 8-|
تصوری که من از اسلو داشتم،این بود که مخفف کشور اسلواکیه،و فکر می کردم یکی از کشور های محروم آفریقاییه.
جدیدا تو اخبار می شنیدم که فلان مذاکره توی اسلو برگزار شد ولی خب فکر می کردم این یه حرکت نمادینه و برای کمک به کشور های فقیر :D .
تا اینکه با دوستی آشنا شدم که اسلو زندگی می کرد.سر یه بحثی لوکیشن فرستاد و من همینطور که داشتم گشت و گذار می کردم اون ناحیه دیدم عه اینجا که برا نروژه،کلی بهش چیز گفتم که تو اسلو زندگی می کنی یا نروژ؟ :D آخه اسلواکی جا برای زندگی کردنه؟من فکر می کردم دانشگاه خوبی درس می خونی و کلی ترحم و توهم ها توی ذهنم ;;)
خلاصه که یه نقشه فرستاد و من دیدم پایتخت نروژ اسلوعه،توی اروپاست و اسلواکیم برا خودش کشوره،پایتخت داره،اروپاست و اونم جای خوبی درس می خونه ;;)
از من که دره نیل رو نوشتم به دلیل ارتفاع زیاد کم جمعیته،این تخیلات بر میاد دیگه :D

خانواده داشتن ماه عسل میدیدن؛ شوهر دختر خالم جوگیر شد بلند شد گفت: من برم دو رکعت قرآن بخونم :-" :)) :|

رفته بودیم افطاری خونه یکی از دوستان
این بغل دستیم هی راجع به شربت چهار تخمه اس، چیه، هی صحبت میکرد
اونور سفره شکر بود و منم میخواستم بلند بگم که بدنش به من ، گفتم : اون تخمه رو بده من !

دیشب خودمو به خواب زدم مثلا که گیر ندن بخواب! بعد ساعت ۲ و نیم یه پیامی رو برا بابام فوروارد کردم تو تلگرام. X_X

داشتم با دوستم میگفتم بریم به استاد مرادی بگیم حالم بده باید برم دکتر و نوبت دارم و اینا بعدش بریم بگردیم !!!
داخل دانشگاه یک اتاقک شیشه ای مات وجود داره که نمیشه داخلش رو دید و توش دستگاه پرینتر و اسکنر و اینا هست! و خب ما پشتِ اون اتاقک داشتیم حرف میزدیم!
استادِ عزیز هم داخلِ اتاق داشته گوش میداده ، ما هم با اعتماد به نفس آماده شدیم که بریم به استاد بگیم ، گفتیم استاد کجاست و اینا که خودش گفت داخلِ اتاق چاپ! :))
بعد از چند ثانیه سکوت معنا دار ، استاد برگشت گفت : نوبت دکترتون دیر نشه یه وقت :)) =))
هیچی دیگه این حجم از ضایع شدن بی سابقه بود :)) =))
علاوه بر این که اون روز سره کلاس رفتیم تا آخر ترم هی میگفت انشالله که حالتون خوبه نوبت دکتر ندارید ؟ :))

یک خاطره ک هیچ وقت از یادم نمیره.
در ایام طفولیت .منظورم اول راهنمایی اینا . با پسر همسایمون که 4 سال از من بزرگتره . یک جا امتحان کانون داشتیم و برگشتن قرار بود با آقای همسایه! برگردم .
طبق معمول پسر همسایه مون رو صندلی شاگرد نشست و منم پشت سرش رو صندلی عقبی.
چشمتون روز بد نبینه . به سرم خورد که با لب و لوچه ام ور برم و لُپام رو باد کنم و خالی کنم .
ناگهان صدای بدی از دهنم در اومد که خیلیامون در تنهایی با دهنمون این صدا رو در میاریم.
حالا دیگه من مونده بودم چکار کنم .... با خودم گفتم ی بار دیگه صداشو در بیارم بعدش گفتم ن بابا بیشتر گندش بالا میاد
دیگه هیچی . بعد از اون اتفاق یک جو سنگینی تو ماشین حاکم شده بودو فکر کنم جلویی ها منتظر بودن تا یک بویی بیاد
هیچی دیگه منه بیچاره فقط تونستم سکوت کنم و بزارم دربارم بد فکر کنند.
ولی بعد از اون اتفاق با عرق شرم با اون دو تا ملاقا می کردم (با این که بی گناه بودم) :-[ :-[ :-[ :-[

دیروز خونه ی بابابزرگم بودیم،بعد داشتن سلفی میگرفتن همه با هم!من تو آشپزخونه بودم دوییدم خودمو تو کادر جا کردم! :D
گویا صورت یکی از دخترداییام وقتی من اومدم پوشونده شده که یهو گفت:
ریحان اومدی،ریدی به صورتم :-w
خ یهو همه پوکر شدن :| و بعدش هم که .. :))
بنده ی خدا تو افق محو شد اصن :))

اینطوری خلاصه. :)

جلسه اول کلاس خصوصی بود
رفدم دیدم5 تا دخدر همه چادری و باحجاب و .... #-o #-o
بعد ک برگشتم خونه سرمیز غذا صوبت از شانس بود و منم اصن حواسم نبود و یکمم سره چیزایه دیگ اعصاب نداشم
من: شانس ندارم اصن من/شاگردای من همه چادری/اونوخ شاگردای دوسم همه ..... / مامان برام چنتا شاگرد خوب بیدا کن [-( [-(
مامان و بابا: :o :o :o :o :-L :-L :| :| :|
سامان : :)) :)) :)) :))
من بعد از اینکه حواسم اومد سرجاش :D :-" :-" :-" :-"

من:فیلم تبر رو نداری؟
پسرخاله ام: تبر؟تاحالا نشنیده بودم! :-?
من:تبر دیگه همون فیلم وحشتناکه چن سری هم بود تبر 1 ،تبر2،تبر 3 !!چطور تا حالا نشنیدی؟ [-(
پسرخالم:اره رو میگی؟ ^-^ :-? :))
من: نه نه تبر رو میخوام :-" :-"

معلم شيميمون خيلي خستس خوب درس ميده اا ولي صداش خيلي ارومه كلا خستس بعد اولين جلسه كه باهاش داشتيم ٣ تا ٦ بعدازظهر بود ... ما ديگه كلي ازش بد گفتيم ، كه بريم عوضش كنيم حتي ميگفتيم عين معتادا ميمونه :-"

بعد ٢ روز بعدش يكي از بچه ها اومد گفت باباي دوست يكي از بچه ها كه تو كلاس خودمونه، هست X_X

امروزم دخترش اومد تو كلاس گفت چه طورين خوبين X_X
وضعيته داريم همه معلما فك و فاميل يكي ميشن

سوتی ازدوران درس خوندن کنکور
نصف شب داشتم تست زیست میزدم تو ی گزینه گیر کردم ب نظرم پاسخش غلط بود اعصابمم خرد بود گفتم اس بدم از دوستم بپرسم
:زهرا مگه ترشحات غده میازی پیزراهی ب همراه....
خودم قبل ازفرستادن:این ی مشکلا داره :-?? :-??
بعد از چندبار خوندن اس فهمیدم پیازی میزراهی نه میازی پیزراهی :| :|

با دوستام سوار تاکسی شدیم من جلو نشستم یدفعه موبایل راننده زنگ زد و راننده هم هنزفری داشت جواب داد گفت سلام دوستای منم فکر کردن راننده بهشون سلام کرده یدفعه همشون باهم گفتن سلام :))
صحنه ای بود :دی

ی بار ی بیتی خوندم با این مضمون که شاعر گرامی معشوقه رو به لواشک تشبیه فرموده بودن و من مبهوت این تشبیه فوق العاده بودم و اصلن ذهنمو درگیر وجه شبه و کلن معنی بیت نکردم!
یهو مامانم اومد تو اتاق، قبل اینکه حرفشو بزنه من پریدم بغلش و اون مصراع رو خیلی ریتیمیک خوندم که:
لواشکانه ب دندان نشسته ای جّااانم :-" :-"
مامانم ی ذره وایساد. :|
بعد با ی حالت هجومی گفت ای شعره رو از کجا آووردی؟ X-(
منم ماچش کردم :-* گفدم مامان بی احساس و عاطفه ی مـــــن :-" :-"
مامانم پس از همون نگاه عاقل اندر سفیه همیشگی بنده رو متوجه یک ایرادی کرد و من بعد از کلی تفکر بالاخره فهمیدم که شاعرمون برا رنج سنی الف تا ه شعر نگفده بوده :-" :-"

ی اردوگاه رفتیم امکانات زیر خط فقر .زمین بازی خاکی .تنها وسایل خوبی که داش چن تا تاب چند نفره بود .
با دوستام سواره یکی از تاب ها شدیم . یکی از میله هاش شکسته بود منم ترسو نمیذاشتم سرعت بگیریم
چن ساعت بعد رفتیم سواره یه تابه دیگه شدیم که ظاهرا سالم بود .
سرعت که گرفتیم صدای قرژ قرژه تابه دراومد . بعد یهو یکی از دوستام شروع کرد به جیغ کشیدن ! واقعا وحشتناک جیغ میکشه ...
بالای سرم رو نگاه کردم دیدم میله هه کنده شد! :-ss گفتم بچه ها بیاین پیاده شیم الان کلا کنده میشه پرت میشیم .
گوش نکردن . منم همون جوری که تابه داش با سرعت تکون میخورد خودم رو پرت کردم بیرون ... X_X
سرتا پا خاکی شدم . سرم رو چرخوندم دیدم دوستام با دهن باز زل زدن به من . به تاب نگاه کردم . دیدم سالمه ... :-\

یه مسابقه بود ...
رفته بودیم بالای سند ...
به یکی از فامیلای نزدیک گفتن یه ضرب المثل بگو ...
نه گذاشت و نه برداشت گفت :
کِشَم شمشیر کُشم شیر
:))
البته بچه بودیم ...

رفتم تو تاپیک درخواست پشتیبان پست دادم که منو ببرین تو گروه کنکوریای 96 :))
چیکار کنم فکر میکردم خودشون بنر کنکوری بودنو میزنن :-"

خواهرم داشت با حالت خیلی غم انگیزی درمورد بابابزرگم که فوت کردن حرف میزد
یهو گفت: بابا بزرگ هم خیلی دلرحم بود، خدا لعنتش کنه :-<
منظورش خدا رحمتش کنه بود :| :|

وقتي زبونت نميچرخه و اصرار داري كه هي سوال بپرسي سر كلاس اسيد هاي معدني ميشه= اسيد هاي معنوي و بعدشم كه كل كلاس ميره رو هوا و مياي درستش كني گند بزني بهش بگي اسيد هاي مهدوي :))

Back
بالا