• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قسمـت‌های جالـبِ کتـاب‌ها

نمی گی یه دختر چاق و درشتی؟ فکر کردی پسرا با همچین کسی، دوست دارند برقصن؟ فراموشش کن و بگیر بخواب؛ سعی کن کابوس ببینی، این کار عاقلانه تره.

مغازه ی خودکشی، ژان تولی

11 ساعت پیش به من گفتند قرار است امروز بمیرم و الان بیشتر از هر وقت دیگری زنده ام

~هردو در نهایت میمیرند

فرد باید بیاموزد با دیگری ارتباط برقرار کند بی آنکه با بدل شدن به بخشی از او، به آرزوی فرار از تنهایی پروبال دهد. از سوی دیگر، باید بیاموزد با دیگری ارتباط برقرار کند بی آنکه او را تا سطح ابزاری برای دفاع در برابر تنهایی پایین بیاورد.

هیچ رابطه ای قادر به از میان بردن تنهایی نیست. هر یک از ما در هستی تنهاییم. ولی میتوانیم در تنهایی یکدیگر شریک شویم.

من معتقدم اگر بتوانیم موقعیتهای تنها و منفرد خویش را در هستی بشناسیم و سرسختانه با آن رویاروی شویم، قادر خواهیم بود رابطه ای مبتنی بر عشق و دوستی با دیگران برقرار کنیم.

روان درمانی اگزیستانسیال، دکتر اروین د. یالوم

هر روز برای من خاطره ی جدیدی از دورانی با خود می آورد که یک سال پیش با هم داشتیم.یک سری سالگرد های ناخوشایند:)

_استار گرل 2

آن را دوباره هنگامی که در ساحل گنگ خوابیده ام در رویا خواهم دید، و باز هم در زمانی دیر تر ، در ساحل یک رود تیره تر ، زمانی که خواب بر من مستولی شود، آن را خواهم دید.

جین ایر، شارلوت برونته

It hurts
When you're taken for granted_​

your heart is
almost
as empty
as your
......promises
The words i wish i said:*
+سعی کردم مثل خودش تایپ کنم

ما باید کیم را به یاد داشته باشیم و...خب،فراموش کردنش حتی اگر تلاش هم کنم غیر ممکن است.او در هر آنچه بوده ام تنیده شده است.بدون اون به اینجا نمی رسیدم.
اما بدون کیم نمیتوانیم گیر کنیم و از حرکت باز بمانیم.نمیشود به خاطر خواسته های او از حرکت باز بمانیم.
الان باید خودمان دست به کار شویم.
"تمام این مدت"
ریچل لیپینکات/میکی داتری

خودخواهی و غرور دو چیز متفاوت‌اند ، هرچند که معمولا مترادف گرفته میشوند.ممکن است کسی مغرور باشد اما خودخواه نباشد.غرور بیشتر به تصور ما از خودمان برمیگردد ، خودخواهی به چیزی که دیگران درباره ی ما میگویند.

"غرور و تعصب"
"جین استین"

شاید عده ای فکر کنند اینجوری بهتر شد، یکباره مردن بهتر از جان دادن تدریجی است، و اگر قرار باشد آدم بمیرد، هر چه سریعتر بهتر.

کوری‌ - ژوزه ساراماگو​

Back
بالا