• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم:
بد ترین کاری که تو عمرم کردم
این بود که تولدِ عزیزترین دوستمو یادم رف بهش تبریک بگم :((

اعتراف می کنم
وقتی که خواهرم محو تماشای تلویزیون بود
من بودم که همیشه غداشو می دزدیدم و می خوردم :-s

اعتراغ میکنم که تو اردو ساعت 5 صبح همرو با یه لگد بیدار کردم وا3 نماز بعد رفتم زیر پتو رااحت خوابیدم ;D >)

بچه ها هم همه عصبی شده بودن :-L

اعتراف میکنم شب ــایی که درس دارم ُ خانواده زودترمیرن بخوابن ، و من مجبورم بیدار بمونم ، با گوشیم زنگ میزنم به خونه تا از خواب بیدار شن!!!
(تلفنمون شماره نمیندازه!) ;D

اعتراف میکنم تا 2 سال پیش خیال میکردم به ماشین هایی میگن نوک مدادی که کابوت جلوشون شبیه به نوک مداده 8-^ 8-^ 8-^ 8-^
+
اعتراف میکنم تا 4سال پیش به ژای میگفتم ایکساوی

اعتراف ميكنم روزي 2 تومن شارژ ميخرم...مصرف در اين حد بالا؟؟؟خوب چه كنيم؟؟؟

اعتراف میکنم اوایل عضویتم فکر میکردم یکی از بچه های سایت مسئول اینه که به بچه ها ستاره بده ;D
اعتراف میکنم که وقتی میخواستم برم مدرسه فکر میکردم همش نقاشی میکشیم ;D ;;)

اعتراف میکنم یه بار مامانم به من و دختر عموم پول داد بریم خرید کنیم بعد ما رفتیم برا خودمون شارژ خریدیم منم به مامانم گفتم پولو گم کردم! ;D X_X البته اولش واقعا بقیه پول رو تو مغازه جا گذاشتم ولی بعد رفتم گرفتمش. بقیه پول رو هم برداشتمش واسه خودم! ;D

اعتراف می کنم، وقتی بچه بودم،فکر می کردم این جوری مدیر و معلمای یه مدرسه انتخاب میشن:
چند نفر پشت یه خط می ایستن، بعد یه نفر دیگه، در مدرسه رو باز میکنه. بعدش اون چند نفر شروع میکنن به دویدن، هرکی که زودتر اومد تو، میشه مدیر، نفردوم میشه معاون و همین طور نفرات بعدی میشن معلما و نفر آخرم میشه سرایدار!!!! ;D ;D =))

Back
بالا